Nieuwsbericht

Herkingen fit!

Door Leon van Dalen

In het nieuwsbericht vorige week schreef ik over de uitdaging: "Hoe blijf ik fris als ik aan het werk ben?!?" Zoals jullie kunnen zien, hebben een aantal kinderen die handschoen al opgepakt! Fruit en beweging zijn goed om fris te blijven! En tijdens het rondje lopen, valt er genoeg te zien: wat denkt u van cijfers leren?! Sturen jullie ook nog een leuke foto van jullie 'fris zijn'?

Thuis deed ik een nieuw idee op... In ons gezin is namelijk de competitie losgebarsten. Mogelijk hebben jullie ook gehoord van het 'Ommetje' van de Hersenstichting. Wij gaan kijken wie er aan het eind van de maand de meeste ommetjes heeft gedaan en dus de meeste punten heeft verzameld.

Ik daag je uit! Ik doe mee aan Ommetje en ben benieuwd of jij mij kan verslaan. Kies een herkenbare of onherkenbare naam en gebruik de teamcode (ARWQ6) en sluit je aan bij het team: FitHerkingen. Download op https://hersenstichting.nl/ommetje

Je kunt meedoen in meerdere groepen. Elke rondje dat je loopt van 20 minuten telt mee voor punten. Zoals je op de foto kan zien sta ik nu nog alleen in de app. Ik heb al stiekem een rondje gelopen gisteravond... dus wie haalt me in?

Hartelijke groeten namens het team,

Leon van Dalen