Nieuwsbericht

CJG: Week van de opvoeding: 4 t/m 10 oktober

Door Leon van Dalen

Beste ouder/verzorger,

4 tot en met 10 oktober is het de Week van de Opvoeding. Het thema is: Vertel eens….. Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) nodigt jou daarom uit om ervaringen te delen over het opvoeden van jouw kind(eren) en hierover in gesprek te gaan met andere ouders/verzorgers.

Hoe reageer je als je kind weigert om naar bed te gaan, je kookkunsten nooit weet te waarderen of als hij een beeldscherm als beste vriend heeft? Iedereen heeft zijn eigen manier om hiermee om te gaan. Door ervaringen en tips te delen met andere ouders en kennis te krijgen van professionals, kunnen jullie van elkaar leren en ervaren dat opvoeden leuk, uitdagend, soms grappig, soms vermoeiend, maar nooit saai is.  

Digitale opvoedquiz

Hiervoor organiseert het CJG een digitale quiz voor ouders van jouw school.

Wanneer:           Donderdag 7 oktober
Tijd:                       9.30 tot 10.30 uur

Kan jij niet op bovenstaande datum of tijdstip? Er worden tijdens de Week van de Opvoeding meerdere quizzen georganiseerd! Er zijn ook quizzen voor ouders van peuters en pubers. Voel je welkom om een andere quiz bij te wonen. Je kunt alle data vinden op onze website. Je kunt je via deze link gelijk aanmelden!

Samen deelnemen

Wil je samen met andere ouders deelnemen? Stuur dan de aanmeldlink door en schrijf je in voor dezelfde quiz. Na aanmelding ontvang je binnen 5 werkdagen een bevestiging van inschrijving en verdere instructies.

Ik heb er zin in en zie je graag tijdens de Week van de Opvoeding!

Linda de Geus en Chantal Six