Nieuwsbericht

Nieuwsbrief

Door Leon van Dalen

Beste ouders,

Aan het eind van deze week weer een nieuwsbrief met een aantal berichten vanuit school.

Leerllngenraad
Na een heuse verkiezingstijd waarbij de leerlingen die gekozen wilden worden, een speech hielden waarom juist zij in de leerlingenraad gekozen zouden moeten worden, is nu de nieuwe leerlingenraad bekend! Manus en Selma, Amy en Joliza, Liam en Rowin, Ewan en Evan zijn de nieuwe leden!

Vandaag was de eerste vergadering. We hebben nagedacht over onderwerpen die we dit jaar willen aanpakken. Onze slogan is: De leerlingenraad gaat voor een groene en leuke PJF! Volgende keer als we compleet zijn, maken we een nieuwe foto!

Leeskilometers...
We hebben helaas onze zomervakantiebestemming niet gehaald... Dappere doorzetters (2 voorlezers uit groep 1-2, 11 lezers uit groep 3-4, 4 lezers uit groep 5-6 en 3 lezers uit groep 7-8) hebben totaal 2563 (van de 4100) kilometer bij elkaar gelezen. Branca heeft de meeste kilometers gelezen, maar de concurrentie ligt op de loer! Amy en Joliza hebben namens de leerlingenraad de trekking gedaan: Kathlyn is de winnaar van deze leeschallenge! Van harte gefeliciteerd! Maandag wordt de boekenbon overhandigd!

Fotograaf
Vrijdag 8 oktober komt de schoolfotograaf weer op school om portret- en groepsfoto's te maken van onze leerlingen en van de kinderen van Pinkeltje. De kinderen van Pinkeltje gaan als eerste op de foto en daarna volgen de groepen te beginnen bij groep 1/2 tot  groep 7/8. We willen dit jaar ook weer broertjes/zusjes/gezinsfoto's maken. Daarmee start de fotograaf om 8 uur. Nadat de foto's zijn genomen ontvangt u meer informatie over de manier van bestellen.

Nieuwe onderwijsassistent
Deze week is er bij ons op school een nieuwe onderwijsassistent gestart: Juf Ju. Een voorstelberichtje is deze keer niet nodig, want juf Ju kennen we! Jacomina is gestart met de opleiding tot onderwijsassistent en gaat op donderdag naar school. Op maandag en dinsdag werkt ze op school als onderwijsassistent. We wensen haar veel succes met de opleiding en veel werkplezier bij ons op school!

Boeken inleveren
Er zijn nog heel veel biebboeken thuis! Wilt u volgende week de boeken meegeven die nog thuis zijn?

Smartwatches
Steeds meer kinderen op school dragen een smartwatch. Helaas leidt dat af en toe tot ongewenste zaken. Daarom willen we u vragen als uw kind een smartwatch heeft, deze thuis te laten. De smartwatch kan ook bewaard worden in het laatje van de meester of juf.

Uw beroep in de kinderboekenmaand
De kinderboekenmaand gaat bijna van start! Het gaat over beroepen. We zoeken voor groep 3-4 ouders die e.e.a. kunnen vertellen of iets kunnen laten zien over hun beroep. Mogelijk heeft u zelfs een boek over uw werk... Al een paar ouders hebben zich opgegeven om iets te komen vertellen. Wilt u meedoen? Geeft u zich dan op bij de juffen van groep 3-4!

 

We wensen iedereen een heel prettig en goed weekend toe!
Met hartelijke groet, namens het team,

Leon van Dalen