Nieuwsbericht

Watergevecht & promofilm

Door Leon van Dalen

Watergevecht

Morgen geven ze weer prachtig weer op! We hopen de dag af te sluiten met een watergevecht. Ze mogen waterpistolen meenemen. Wilt u er rekening mee houden dat de kleding dan nat en vies zal worden? We eindigen eerst in de klas, zodat de leerlingen om 2 uur direct naar huis kunnen. 

Filmopname

Donderdag worden er opnames gemaakt voor een promotie filmpje (2 minuten) van onze school. Afgelopen jaar hebben we de privacy voorkeuren niet bijgewerkt.  Binnenkort kunt u dit aangeven in de Kindwijsapp. Als u niet wilt dat uw kind in beeld komt, kunt u dat per mail laten weten aan Meester Van Dalen (info@pjf-herkingen.nl)

Kindwijsapp 

Er waren helaas wat opstartproblemen met de app. Inmiddels is dat verholpen. Werkt de app nog niet goed? U kunt dan de app updaten of evt. opnieuw  installeren. 

High Tea

Heeft u zich nog niet opgegeven voor de High Tea? Of wilt u nog wat maken? Geef u dan alsnog op! Klik hiervoor op het bericht over de High Tea en geef antwoord op de vragen. Deze manier van opgeven zullen we vanaf nu vaker gebruiken in de app.