Nieuwsbericht

Koningsspelen en Koningsdag

Door Leon van Dalen

De Koningsspelen en Koningsdag komen al snel dichterbij. Op school wordt hard geoefend op de liederen... Dat kunt u op de video wel zien en horen!

Vrijdag vieren we op school de Koningsspelen. We beginnen om 8.30 met het hijsen van de vlag en het zingen van de volksliederen. Daarna ontbijten we in de klas en doen we spelletjes en activiteiten op school(plein) of in het dorp. Bij slecht weer doen we een (alternatief) programma binnen. Alle kinderen zijn om 12.00 uur uit.

Wilt u de 3-B's aan uw kind meegeven? Bord, beker en bestek? Eten en drinken krijgen ze op school.

Als u wilt komen meezingen om half 9 bent u van harte welkom, ook als we spelletjes spelen op het plein. De kinderen hoeven niets mee te nemen, behalve als ze een allergie hebben. In de pauze krijgen ze wat lekkers en tijdens het ontbijt is er ook glutenvrij brood. Fam. Van der Velde zorgt voor een gekookt eitje bij het ontbijt.

We hopen op een mooie ochtend met elkaar! Als het weer tegenvalt bedenken we een alternatief binnen, vooralsnog gaan we er vanuit dat we buiten aan de slag kunnen.

We herinneren u aan de aubade in Ons Huis op Koningsdag om 10.15 uur. Mocht u het vergeten... vooraf wordt u door de leerlingen daar wel aan herinnerd door de lawaaioptocht! We vertrekken om 9.30 uur vanaf school voor een kleine ronde voor de trekkers en skelters en vervolgens daarna de grote ronde door het dorp voor de fietsen. Deze eindigt bij Ons Huis. Doet uw kind alleen met het kleine rondje mee, vangt u ze dan weer op bij school? Dan kunt u met uw kind op eigen gelegenheid naar Ons Huis gaan. De liederen die we zingen bij de aubade, vindt u als bijlage bij dit bericht.

We wensen iedereen vast een goede vakantie en we hopen op maandag 13 mei alle kinderen weer in gezondheid te ontmoeten! 

Hartelijke groet, 
Het team van de PJF