Nieuwsbericht

Voorkom dat Pinkeltje moet sluiten!

Door Leon van Dalen

Beste ouders,

Van juf Astrid hoorde ik dat er de komende periode te weinig aanmeldingen zijn voor Pinkeltje. Dat betekent dat Pinkeltje zou moeten sluiten. Dat zou zou heel jammer zijn! We hebben een hele goede samenwerking met Pinkeltje en we zien dat echt als een aanwinst voor het dorp. Als Pinkeltje verdwijnt, verdwijnt er een voorziening op het dorp. En als er wat verdwijnt op het dorp, dan is de ervaring dat dat niet meer terugkomt.

Bent u van plan om uw kind(eren) naar Pinkeltje te laten gaan, wilt u dan uw kind(eren) zo snel mogelijk aanmelden? Dan speelt dat mee in het besluit dat genomen moet gaan worden door Kidzeiland. Weet u nog niet of u uw kind(eren) naar Pinkeltje wilt laten gaan? Als school voeren we natuurlijk geen pleidooi om niet thuis voor uw kind(eren) te zorgen, zeker niet. We zien wel dat bijv. in het kader van taalontwikkeling en het samen spelen de peuterspeelzaal heel waardevol is voor de ontwikkeling van kinderen. Eén of twee ochtenden per week naar Pinkeltje is een mooie aanvulling op wat u in het gezin kunt bieden.

Weet u iemand die een kind heeft in de peuterleeftijd? Wilt u die dan attent maken op Pinkeltje? Elke dinsdagmorgen en vrijdagmorgen zijn ze heel hartelijk welkom!

Samen sterk voor het dorp!

Met hartelijke groet namens het team.

Leon van Dalen