Nieuwsbericht

Informatie over de jubileumweek

Door Leon van Dalen

Beste ouders,

Achter de schermen zijn we als oudercommissie en team druk bezig met de voorbereidingen voor de jubileumweek. Gezien het feit dat er steeds meer versoepelingen worden doorgevoerd, durven we het aan om plannen te maken. De jubileumweek willen we houden van maandag 28 juni tot 2 juli.

Maandag en dinsdag zijn we in de klas bezig met het jubileum. Hoe we dat invullen, hoort u nog van de leerkrachten. Woensdag 30 juni houden we de sponsorloop. Zoals we gewend zijn, is de helft van de opbrengst voor de school en de helft voor het goede doel. We willen als school graag iets cadeau doen aan het dorp. In de OC is er een mooi idee gelanceerd. Zodra we daar meer over weten, vertellen we dat!

Donderdag 1 juli gaan we met de hele school (dus inclusief groep 7/8) op schoolreis naar Tiengemeten. We krijgen daar een rondleiding, stoken een kampvuurtje en spelen in Speelnatuur, met tonnen, balken, touwen en gewoon met de modder. We gaan met een bus daar naar toe en zijn dat wel iets later thuis dan 2 uur, waarschijnlijk om een uur of drie. Het schoolreisje kost niets, het is een cadeau van de school voor het 100 jarig bestaan!

Vrijdag 2 juli is dan de echte feestdag op school. Dit onder voorbehoud van mooi weer (!). Buiten zijn er allerlei activiteiten: kleedjesmarkt voor de kinderen, workshop boogschieten, springkussen, enz. In de school willen we dan een jubileum-route uitzetten waar we u meenemen door de tijd en waar de kinderen ook in kleding van vroeger op de foto kunnen. De kinderen krijgen een consumptiebon voor het eten, dus ze hoeven die dag geen lunchpakket mee te nemen.

Meer informatie over tijden enz. volgt uiteraard. U kunt met de kinderen vast gaan kijken of en wat ze willen verkopen. De kinderen krijgen ook een verrassing van de adviesraad...

We zijn nog druk bezig met het verzamelen van herinneringen, foto's en filmpjes. Heeft u nog iets? We horen het graag! Wilt u meedoen aan het project 'De PJF in 100 minuten' en een kort filmpje (laten) opnemen (op school)? Laat het ons weten!

Met vriendelijke groet, namens team, OC en AR,

Leon van Dalen