Nieuwsbericht

PJF Schaaktoernooi 2023

Door Paul Knops

Goedemiddag, 

Afgelopen donderdagmiddag was het zover.... het heuse PJF schaaktoernooi. Begerig werd al weken gekeken naar de medailles en de wisselbeker... Wie zou deze weten te bemachtigen...? 

In drie verschillende klassen, te weten, Goud Zilver en Brons hadden leerlingen zich ingeschreven. We speelden met punten en op tijd. De leerling met de meeste punten en de kortste tijd werd eerste van zijn klasse. En uiteindelijk de leerling met de meeste punten en de kortste tijd over-all mocht de wisselbeker in ontvangst nemen. Deze is een aantal weken thuis en bij familie om bewonderd te worden. Daarna is hij weer op school om een volgende jaar weer te worden bemachtigd en uitgereikt.  

Na 3 spannende ronden met veel gerekend wat betreft punten en tijd zijn er de volgende winnaars: categorie goud: Jared van der Velde, 7 punten. Tijd: 10.02 gespeeld in 3 wedstrijden.  categorie zilver: Kristian van der Velde, 7 punten, 18,08 gespeeld in 3 wedstrijden.  Categorie brons: Celise Bruggeman, 7 punten, 29,09 gespeeld in 3 wedstrijden.  De wisselbeker ging naar Jared die net zoveel punten had als Celise maar een veel kortere tijd heeft neergezet. 

Dank aan alle leerlingen voor hun sportieve inzet deze gezellige middag (en alle andere (oefen)middagen!) 

Hartelijke groet, 

Meester Knöps

Meester Van 't Geloof