Nieuwsbericht

Corona, wanneer houdt het op?

Door Leon van Dalen

Dit is een vraag waar niemand het antwoord op lijkt te weten. Wel weten we dat mensen soms moeite hebben met alle beperkende maatregelen die de
regering hiervoor inzet. Dat dit nodig is begrijpen de meeste mensen wel, maar moeilijk is het zeker. Steeds meer mensen hebben tijdelijk of helemaal geen werk meer. Hierdoor komen gezinnen in de (financiële) problemen. Relaties krijgen het vaker moeilijk door het vele thuiszitten. Steeds meer familie, vrienden of kennissen die positief getest zijn op Corona. Het leven is voor veel mensen een stuk minder rooskleurig dan een jaar geleden. Het (school)maatschappelijk werk kan je vaak ondersteunen.

Maar moet IK dan hulp zoeken terwijl andere mensen meer en grotere problemen hebben? Ja eigenlijk wel, wacht vooral niet te lang met hulp zoeken. Zorg goed voor jezelf, dan kun je ook weer beter voor andere mensen zorgen. Zo helpen we elkaar!  Heb je vragen over financiën of wil je relatieproblemen of andere spanningen voorkomen? Heb je te maken met verlies of rouw van een goede vriend, familie of afscheid moeten
nemen van een mooie baan? Heb je vragen met betrekking tot de opvoeding of het gedrag van je kind? Of herken je jouw vraag of probleem in onderstaande plaatjes?

Neem dan vrijblijvend en geheel gratis contact met ons op, jouw privacy is uiteraard wettelijk beschermd. Je kunt ons bellen of kijk op de website. Bellen kan op maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 16.30 uur via T 088 9004000. Op de website www.kwadraad.nl kun je ook online tips krijgen of chatten met een maatschappelijk werker. Het (school)maatschappelijk werk van Kwadraad is gratis, er is ook geen eigen bijdrage.

De schoolmaatschappelijk werker van onze school is:
Angela Tanis
a.tanis@kwadraad.nl
06-4066698