Nieuwsbericht

Schoolreis info

Door Leon van Dalen

Beste ouders,

Het is bijna zover!

Morgen, dinsdag 20 juni, gaat de kleuters naar De Flipjes in Ouddorp. We beginnen gewoon om half 9 op school en gaan daarna op pad. Om 14.00 uur kunt u de kinderen op school weer ophalen.

Woensdag hopen we met groep 3-8 op weg te gaan naar Slot Loevestein en Bosbad Hoeven. De kleuters zijn deze dag vrij! We beginnen om 8.10 uur op school en vertrekken rond half 9 vanaf de Molendijk. Rond 5 uur zijn we weer terug. Via de app houden we u op de hoogte van de precieze aankomsttijd. Op deze dag  zijn er ook acties gepland door de boeren. We hopen dat we (gezien ons reisschema en tijdschema) daar niet veel hinder van te ondervinden. We houden wel rekening met vertraging en houden u op de hoogte.

De kosten voor het schoolreisje van groep 1-2 zijn 5 euro per leerling. De kosten voor het schoolreisje van groep 3-8 zijn 22,50 euro per leerling.

Via het betaalverzoek in deze Kindwijsapp kunt u de kosten betalen. Een aantal ouders hebben nog een tegoed waar de kosten van betaald kunnen worden. Is het tegoed niet toereikend, dan kunt u dat opwaarderen. Als de kosten voor u een probleem zijn, laat het me dan weten.

Betaalt u liever op een andere manier, dan kunt u het bedrag ook storten:

bankrekening: NL58 RABO 0341 6306 83
t.n.v. Kindwijs
onder vermelding van : schoolreis (naam kind)

Met hartelijke groet namens het team,

Leon van Dalen