Nieuwsbericht

Nieuwsbericht

Door Leon van Dalen

Beste ouders,

Zo aan het einde van de eigenlijke laatste schoolweek nog een bericht. Het team is nog druk bezig geweest met allerlei zaken af te ronden en zo ben ik ook nog bezig geweest. Daarom nu een laatste nieuwsbericht van 2021!

Kerst(collecte)
De kerstcollecte heeft 603,41 euro opgebracht! We zijn heel blij met dit mooie bedrag, ruim 30 euro meer dan vorige jaar! Alle gevers en de dames van de Oudercommissie die het hebben opgehaald: heel hartelijk dank daarvoor! De kerstviering heeft op dit moment van schrijven 1267 kijkers getrokken die kortere of langere tijd of meerdere keren hebben gekeken! Wilt u nog kijken? Klik op de link.

Lego League
Begin december hebben groepjes leerlingen uit greoep 7/8 gestreden om te beslissen welk team de school in de eilandelijke finale mag vertegenwoordigen. De wedstrijd bestond uit diverse onderdelen. U kunt ze hier bekijken in dit filmpje.

Fiets
Er staat nog een fiets in het fietsenhok. Vanochtend kan deze nog opgehaald worden, omdat Pinkeltje open is. Vanmiddag zet ik die voor de veiligheid maar even in school, dus dan kunt u er de komende twee weken niet bij. Kijk hieronder voor de foto. Er lag ook nog een kinderwant op het plein, die heb ik op de picknicktafel neergelegd.

Klimrek
We zijn heel blij met de gift die we gekregen hebben voor het klimrek van 100 euro! Hartelijk dank daarvoor! Wat gaaf dat dit zo geschonken wordt, echt geweldig. Bij de watersportwinkel staat ook een bakje waarin mensen kunnen doneren, ook daar zijn we erg blij mee... dus u ziet het... we gaan door met actievoeren!

Opbrengst vrijwillige ouderbijdrage
De vrijwillige ouderbijdrage heeft ook een prachtig bedrag opgeleverd: 1185 euro. Ruim 250 euro meer dan vorige jaar. Om stil van te worden!

Tenslotte
U bent weer van wat dingen op de hoogte! We wensen iedereen gezegende kerstdagen en 2022 toe!

Met vriendelijke groet namens het team,
Leon van Dalen