Nieuwsbericht

Nieuwsbrief

Door Leon van Dalen

Beste ouders,

We zijn al weer in de laatste week voor de herfstvakantie. We kijken terug op een lange periode van het schooljaar waarin er weer veel geleerd en gedaan is!

Ter herinnering:
Morgen, donderdagmiddag is er vanaf half 2 tot 2 uur de boekenmarkt als afsluiting van de boekenmaand Gi-ga-groen. U kunt uw kind boeken meegeven om te verkopen, en ook wat geld. De kinderen krijgen van school een euro, zodat iedereen een boek kan kopen. Ouders dus hartelijk welkom!

Schoolfotograaf
De kaartjes van de schoolfotograaf zijn meegegeven aan de leerlingen. In het ouderportaal van ParnasSys kunt u inmiddels zien dat we de nieuwe pasfoto's er al in hebben gezet. Erg leuk, al die frisse foto's! Als u binnen 10 dagen bestelt (dus voor donderdag 29 oktober), krijgt u de groepsfoto gratis! Wacht dus niet te lang met bestellen. Zoals u kunt zien, is de boom in mijn kantoor weer aangepast en hangen daar ook de nieuwe foto's. Mooi beeld dat past bij onze slogan: Waar groei natuurlijk is... We kunnen letterlijk zien dat de kinderen gegroeid zijn!

Herfstworkshops
Vrijdagochtend hebben we de herfstworkshops. We zijn blij met alle toegezegde hulp van ouders. Echt fijn om zo met elkaar de workshops te doen.

Dankdag en schoolontbijt
Als we terugkomen van vakantie is het al bijna november. Woensdag is dan direct de eerste woensdag in november en dan is het dankdag. We combineren dat met het schoolontbijt. De kinderen zijn dan om 12 uur uit. 

GO Sport
Wil jij een sport 4 weken uitproberen? Dat kan! Veel sportverenigingen stellen in november hun lessen weer open. Kinderen van groep 3 t/m 8 kunnen gratis kennismaken met een sportvereniging in de buurt. Doe jij ook mee? Schrijf je in, volg 4 lessen bij dezelfde vereniging en ontdek of deze sport bij je past! Inschrijven is mogelijk t/m 31 oktober via www.gosportencultuur.nl/gosportcultuur, maar let op: vol = vol.

Vitrine Stichting Podium Goeree Overflakkee
Sinds een paar weken staat er in de de gang een mooie vitrine van Stichting Podium. De vitrines staan op verschillende plekken op ons eiland, maar Herkingen ontbrak nog op de lijst. De collectie wisselt per 2 maanden. Momenteel worden er schaalmodellen getoond uit de collectie van Simon Admiraal.

Tenslotte,
We hopen u allemaal morgenmiddag te zien en we wensen iedereen een hele fijne herfstvakantie toe!

Met vriendelijke groet namens het team,

Leon van Dalen